„Virtualių galimybių institutas“ ir projektas „Renkuosi programuoti“ kviečia mokytis programuoti NEMOKAMAI ir persikvalifikuoti į IT sektorių. Europos socialinių fondų lėšomis finansuojamas projektas „Renkuosi programuoti“ kviečia dirbančius asmenis jungtis prie nemokamų 9 mėnesių mokymų, kurių metu mokymų dalyviai įgis programuotojui reikalingas žinias ir sėkmingai įsidarbins IT sektoriuje. Jeigu esate dirbantis, norite tobulėti ir įgyti naujų kompetencijų, atnaujinti jau turimas žinias ar išbandyti save naujame amplua, šis projektas yra galimybė visa tai padaryti visiškai nemokamai.

Mokymai organizuojami Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, jų metu mokymų dalyviai įgyja žinias FrontEnd ir BackEnd srityse, padengiamos šios programavimo technologijos: JavaScript, HTML, CSS, Python, PHP, Java, .NET, nodeJS ir pan. yra galimybė rinktis, kurios temos domina labiausiai. Projektas yra skirtas pradedantiesiems, todėl jokių išankstinių programavimo žinių nereikalaujama.

Daugiau informacijos apie projektą galima rasti www.vigi.lt arba sužinoti kreipiantis el.paštu renkuosiprogramuoti@vigi.lt.

Registracijos forma čia: https://forms.gle/L2miNVK9qphj6RrM8