Reikalingi mokytojai ir savanoriai! Prisijunkite prie mūsų misijos –  skatinti per švietimą.

Nevyriausybinė organizacija IVAIGO (www.ivaigo.lt), įsikūrusi Vilnius miesto širdyje šalia Gedimino prospekto, su džiaugsmu nori pakviesti atsidavusius mokytojus, savanorius ir praktikantus, kurie nori pokyčių per švietimą. Kaip organizacija, siekianti gerinti švietimo galimybes visoms amžiaus grupėms, mes plečiame savo vietinius užsiėmimus, įtraukdami kalbų kursus, skaitmeninių įgūdžių mokymus, menus ir panašiai.

Kodėl verta bendradarbiauti su mumis?

Lankstumas: patys pasirenkate savo mokymo laikus ir studentų grupių dydžius, atsižvelgdami į savo galimybes.

•Palaikymas: mes suteikiame ofiso/klasės patalpas, visas būtinas medžiagas ir platformą jūsų kursams.

•Atlygis: nors mūsų veikla grindžiama savanorišku darbu, mokytojai gauna „atlyginimą“, kurį finansuoja kurso mokesčiai, apimantys ofiso nuomos ir atlyginimų išlaidas.

Kūrybinė laisvė: įgyvendinkite bet kokią švietimo idėją (gyvai ar internetu)! Esame atviri visiems pasiūlymams, kurie atitinka mūsų misiją – teikti neformaliojo švietimo galimybes.

Mes siūlome:

•Gyvybingą vietą miesto centre jūsų pamokoms vesti.

•Galimybę įgyti praktinės mokytojavimo patirties.

•Galimybę prisidėti prie bendruomenės, siūlant prieinamą švietimą vaikams, jaunimui ir suaugusiems.

•Platformą jūsų kursams reklamuoti, praturtinant mūsų švietimo pasiūlą.

Ar esate pasiruošę daryti įtaką? Jei jūs dievinate mokyti, turite unikalią kurso idėją ar tiesiog norite savanoriauti ir įgyti praktikos bei skirti savo laiką švietimo labui, mes džiaugtumėmės, jei susisiektumėte su mumis. Kartu mes galime suteikti prasmingas švietimo galimybes, kurios padarys didžiulį skirtumą mūsų bendruomenėje.

Parašykite mumis el.paštu info@ivaigo.lt, kad aptartume kaip galite prisijungti prie mūsų misijos organizacijoje IVAIGO. Kurkime švietimo galimybes kartu!