Žavi oficialūs verslo susitikimai? Traukia mintis pasirašinėti milijono vertus pardavimų sandorius? O gal nori prisidėti prie prekinio ženklo strategijos kūrimo? Svajones paversti realybe padės Teltonika B2B akademija tai intensyvus dviejų mėnesių pardavimų mokymų kursas, kurio metu akademijos studentai turi galimybę susipažinti su verslo įmonės specifika.

Ką veiksime? Tobulinsime žinias ir šiuos įgūdžius:

· Verslo bendravimo įgūdžiai – svarbūs kiekvienai įmonei, siekiančiai sėkmės. O pirmas žingsnis tapti sėkmingu – būti savo srities profesionalu.

· Derybos – tai viena svarbiausių pardavimo proceso dalių. Norint sėkmingai užbaigti sandorį, būtina visada būti kryptingai ir teisingai pasiruošusiam deryboms.

· Pardavimų metodų išmanymas – mokysimės laiko patikrintų pardavimo technikų tiek planuojantiems savo ateitį susieti su pardavimais, tiek tiems, kurie nori pagilinti jau turimas žinias apie pardavimų procesus.

· Prieštaravimų įveikimas – kiekvienas pardavėjas susiduria su tam tikrais klientų prieštaravimais ir pasipriešinimu pardavimo proceso metu, kuomet kliento nuomonė, nuostatos ir požiūris su pardavėjo teiginiais nesutampa. Taigi mokysimės nustatyti kliento prieštaravimo lygį ir tinkamai jį įveikti.

· Prezentacijos – akademijoje išmoksi, kaip teisingai paruošti prezentaciją, kuri vestų sekančio pardavimų etapo link.

 

Lūkesčiai kandidatui:

  • Tavo motyvacija ir užsidegimas mokytis – svarbiausias aspektas;
  • Akademija vyksta anglų kalba, todėl svarbios šios bei kitų kalbų žinios.

Įmonė siūlo:

  • Galimybę įsidarbinti;
  • Draugiškus ir palaikančius mentorius (praktikantai sako, kad bendraudami su akademijos koordinatoriais jaučiasi kaip su draugais)
  • Įgauti praktikos bei žinių, kurios keltų kompetenciją bei ugdytų reikalingus įgūdžius;
  • Lankstų praktikos grafiką.

Registracija: https://teltonika-high-tech-hill.com/lt/b2b-akademija