VšĮ „Socialinis veiksmas“ nuo 2005 metų dirba plėtodama kokybišką savanorystę Lietuvoje ir už jos ribų. Veikiame vietiniu, tarptautiniu mastu, atstovaujame savanorystei instituciniu, socialiniu ir politiniu lygmeniu.

Mūsų komanda turi daug ambicingų planų pašalinti kliūtis savanorystei! Šiuo metu kviečiame prisijungti praktikantą (-ę).

Užduotys:

–       Pagalba administruojant projektus. Rinkti ir sisteminti duomenis, įgyvendinamas veiklas, rengti projektui aktualius dokumentus, ruošti narystės sutartis, fiksuoti ir sisteminti medžiagą.

–       Stiprus mokslinis pagrindas. Rinkti informaciją ir ją parengti visiems suprantama kalba, tai apima ne tik mokslinių straipsnių analizę, bet ir projekto dalyvių apklausas ir kt.

–       Ryšių mezgimas ir palaikymas. Bendrauti su nevyriausybinėmis organizacijomis, ieškoti naujų sprendimų įvairiausioms kliūtims pašalinti, o taip pat kūrybai.

Praktika itin tiktų vadybos ir viešojo administravimo studentams norintiems pažinti administracinę projektų pusę, tačiau taip pat tinka tiems, kuriems rūpi savanorystės veiklos laukas – yra galimybė prisidėti organizuojant renginius ar padedant koordinatorėms įgyvendinti įvairias patyrimines, edukacines veiklas.

Siūlome:

–       Darbą aktyvioje ir empatiškoje „Socialinio veiksmo“ komandoje.

–       Patirtį projektų administravimo ir įgyvendinimo srityje.

–       Galimybę plėsti savo akiratį savanorystės temoje, galės naudotis sukaupta metodine medžiaga savanorystės tema;

–       Dalyvauti organizacijos mokymuose ir kitose „Socialinio veiksmo“ bendruomenės veiklose;

–       Praktiką nuo 2 iki 3 mėnesių laikotarpio.

Rašykite mes.savanoriai@gmail.com iki 2021.12.31