Praktikos:

1.                   Projektų koordinatorius: Darbas su dabartiniais VMVT vykdomais IT projektais ir skaitmenizacija. Praktikos metu koordinuosi IT projektus susijusius su: Geriamojo vandens deklaravimu, Eksporto sertifikavimu, greitų pranešimų sistemomis. Valdysi užduočių lentą, seksi progresą, šalinsi kliūtis, bendrausi su veiklomis, gilinsies ir gerinsi procesus.

2.                   Darbo vietų priežiūros inžinierius: Išmoksi M365 paketą iki advanced lygio ir dalinsies savo žiniomis su darbuotojais, atliksi įmonės IT ūkio auditą bei susisteminsi visą informaciją, įgyvendinsi darbuotojų samdymo/atleidimo/išėjimo  procesą.

3.                   Programuotojas: Low code/no code Microsoft PowerPlatform sprendimu kursi verslo programas susijusias su VMVT teikiamomis paslaugomis. Išmoksi apie technologijas: PowerPlatform (PowerApps + PowerAutomate), JS, postgress, M365.

  Galimas nuotolinis darbas. Galimybė po praktikos įsidarbinti Informacinių sistemų skyriuje.

 Taip pat galimybė atlikti praktiką / savanoriauti Viešųjų ryšių skyriuje: darbas su išorine ir vidine komunikacija, pagalba rengiant straipsnius, administruojant socialinius tinklus, organizuojant renginius.

 Susidomėjusius kviečiame kreiptis į Personalo skyriaus vyriausiąją specialistę Ireną Vaškelienę , el. p .irena.vaskeliene@vmvt.lt